Bomen

Snoeien & kappen

De Oosthoek Groep BV is gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen. Onze zagers zijn ETW gediplomeerd en voeren tevens VTA controles uit indien gewenst.

De gediplomeerde en zeer ervaren klimmers dragen zorg voor veilig en gecontroleerd werken waarin rekening wordt gehouden met Flora & Fauna en de wens van onze klanten staat altijd centraal. Ook adviseren wij over in welke maand gesnoeid en gekapt mag worden.

Daarnaast zorgen wij voor aflevering van de vrijgekomen materialen, welke gebruikt worden voor het opwekken van duurzame energie.

Aanplanten & verzorgen

Tevens zorgen wij voor het aanplanten en/of de verzorging van bomen, heggen en struiken. Vaak planten wij nieuwe bomen na de kap, maar denk ook aan het woonrijp maken van een nieuw woonproject of het aanleggen van een recreatiegebied.

Na het aanplanten is de verzorging van belang om de groei te stimuleren en de gezondheid te waarborgen. Ook de bestrijding van ongedierte, zoals eikenprocessierupsen, valt binnen onze expertise.

Wij vertellen u graag meer over onze service, werkwijze en delen graag onze kennis waar u het voordeel uit haalt. Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Ja! Ik ben geinteresseerd in Bomen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Contactformulier

Gerelateerde Bomen projecten

Wij zijn trots op ons werk! Klik op een van onderstaande projecten voor een verslag en het resultaat inclusief voor en na foto’s.

Scroll naar boven