Manege

Een goede bodem draagt bij aan de prestatie en plezier van paard en ruiter. Al reeds vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van zowel indoor als outdoor manegebodems en paddocks. Deze interesse is voortgekomen uit de passie welke Piet Oosthoek heeft voor de paardensport. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze waarin rekening wordt gehouden met het doelgebruik en het beschikbare budget.

Ook een paard heeft vrije bewegingsruimte nodig. Een paddock kan voorzien in deze bewegingsruimte, maar is ook zeer geschikt wanneer een paard herstellende is van een blessure. Wij leggen deze complete paddocks aan met een bodem van zand en een omrastering naar keuze.

Zowel bij de rijbanen als paddocks zorgen wij voor een goede drainage/ontwatering, waardoor deze het jaarrond zonder wateroverlast gebruikt kunnen worden. Ook het plaatsen van een sproei installatie valt onder onze service om uitdroging van het zand te voorkomen.

Wij vertellen u graag meer over onze service, werkwijze en delen graag onze kennis waar u het voordeel uit haalt. Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Ja! Ik ben geinteresseerd in Manege.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Contactformulier

Gerelateerde Manege projecten

Wij zijn trots op ons werk! Klik op een van onderstaande projecten voor een verslag en het resultaat inclusief voor en na foto’s.

Scroll naar boven