Golfbanen

Oosthoek Groep BV heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van golfbanen en is hier al meer dan 30 jaar actief in!  

Golfbanen optimaal beheren vereist een brede kennis van zaken. Onze greenkeepers hebben niet alleen kennis en kunde van het gebruik van de juiste grassoorten, maar ook inzicht in architectuur, bodemkunde en kijken door de ogen van de golfer (want ook zij zijn gek op het spel!). Zo ontzorgen zij u bij het beheer van uw golfbaan, zodat niet alleen uw spelers maar ook u kunt genieten van de groene en gezonde baan die u biedt.

Wij denken met u mee en adviseren u over het duurzame beleid met oog op de toekomst. Denk bijvoorbeeld aan het 100% chemievrij beheren van uw baan, het plannen van terugkerend onderhoud, het ondersteunen van de communicatie tijdens de ledenvergaderingen van uw vereniging en het aanvragen van vergunningen.

Oosthoek Groep BV werkt met een zeer deskundig team, onze teamleden zijn vaak al lang werkzaam bij ons bedrijf en kennen onze klanten als geen ander. Doordat ieder zijn eigen specialisme heeft, kunnen wij een team van experts aan de slag zetten voor een optimaal resultaat. Zo hebben wij de juiste man op de juiste plek. Wij staan voor korte lijnen, open communicatie en denken in oplossingen. Wij zijn een erkend leerbedrijf, ISO en Groenkeur gecertificeerd en hechten daarom ook grote waarde aan de doorontwikkeling van de kennis van ons team om u te voorzien van de laatste technieken.

Niet alleen werken wij met eigen materiaal en machines, maar wij verzorgen ook het onderhoud en reparatie hiervan, zodat deze ten alle tijd in top conditie verkeren voor een optimale dienstverlening.

Wij vertellen u graag meer over onze visie voor het groen houden van uw grasmat, onze werkwijze en delen graag onze kennis waar u het voordeel uit haalt. Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Ja! Ik ben geinteresseerd in Golfbanen.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Contactformulier

Gerelateerde golfbaan projecten

Wij zijn trots op ons werk! Klik op een van onderstaande projecten voor een verslag en het resultaat inclusief voor en na foto’s.

Scroll naar boven