Beschoeiing

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van diverse beschoeiingen en damwanden.

Een beschoeiing kan meerdere doeleinden hebben. Het kan worden gebruikt om uitspoeling van de kant te voorkomen, of ter versterking van de oevers. Ook heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever. Een beschoeiing bestaat uit horizontale planken welke aan verticale palen bevestigd wordt met of zonder doek erachter. Beschoeiing leveren wij in verschillende soorten: hardhout, vurenhout, maar ook kunststof.

Een damwand wordt geplaatst wanneer er een sterkere oeverbescherming nodig is. Een damwand bestaat uit planken met mes en groef welke de grond in getrild worden.

Ons hout heeft het FSC keurmerk, waarmee u gegarandeerd bent dat het door ons gebruikte hout op verantwoorde wijze is verkregen.

Wij vertellen u graag meer over onze service, werkwijze en delen graag onze kennis waar u het voordeel uit haalt. Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvende kennismaking.

Ja! Ik ben geinteresseerd in Beschoeiing.

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Contactformulier

Gerelateerde Beschoeiing projecten

Wij zijn trots op ons werk! Klik op een van onderstaande projecten voor een verslag en het resultaat inclusief voor en na foto’s.

14523258_658882380936210_6543248681642775435_n

Renovatie hole 7 Golfclub Kleiburg

Scroll naar boven