Per 1 januari 2015 zal het onderhoud van De Strijensche Golfclub uitgevoerd worden door de Oosthoek Groep. De golfclub in Strijen is opgericht in 1989.

De Strijensche golfbaan is een baan met karakter, een 9 holes par 70 baan met een NGF A-status welke ook als 18 holes te bespelen is, gelegen in de polder van de Hoeksche Waard, met uitdagende bunkers en waterpartijen. Betaalbaar, laagdrempelig en gezelligheid zijn de uitgangspunten waar De Strijensche Golfclub aan moet voldoen. Iedereen is welkom. Starttijden reserveren is niet nodig,een ballenspiraal bepaald uw wachttijd. Ook beschikt de golfclub over goede oefen faciliteiten met grote drivingrange, een putting green en zes oefen holes waar u zonder GVB  terecht kunt om het spel eigen te maken.

Een uitdaging voor ons als onderhoudsaannnemer is het kwaliteitsniveau een grote stap omhoog te brengen en de baan de upgraden naar het beoogde doel. De focus zal liggen op de verbetering van tees, greens en fairways van zowel de 9 als de 6 holes baan.

Voor ons een welkome uitdaging welke wij met volle overgave gaan verzorgen.