• 18 holes golfbaan
  • Renovatie

Herindeling Golfbaan Leeuwenbergh

Golfbaan Leeuwenbergh is een 18 holes golfbaan gelegen te Leidschendam / Den Haag aangelegd in 1988 par 70 met A status, de architect was Gerard Jol.

Door de toenemende verkeersdrukte rondom Den Haag wordt de Rotterdamsebaan aangelegd dit wordt de nieuwe verbindingsweg tussen het rijkswegennet vanaf knooppunt Ypenburg (A4/A13) en de Centrumring van Den Haag. Door middel van het aanleggen van een tunnel onder de politieke hoofdstad door moet dit voor een betere bereikbaarheid zorgen.

Uitgevoerde werkzaamheden

De tunnel mond van deze nieuw te boren tunnel zal zijn op de nu huidige hole 11 van Golfbaan de Leeuwenbergh, hierdoor zullen een aantal van de huidige holes tijdens en na de realisatie van de Rotterdamsebaan niet meer bespeelbaar zijn. Als compensatie dienen er een aantal nieuwe holes aan de andere kant op een aansluitend braakliggend terrein worden gerealiseerd (4 holes in totaal) en bestaande holes volledig moeten worden aangepast. Tevens hebben wij als aannemer de verantwoording over het onderhoud van de nieuwe aangelegde en aangepaste holes tot het moment van oplevering.

Na twee groeiseizoenen zal de routing van de golfbaan opnieuw ingedeeld worden en kunnen de holes in gebruik worden genomen. Een enerverende klus waar we dan ook met recht trots op zijn.

Bent u geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Contactformulier

Situatie voor:

Situatie na:

Scroll naar boven