Onderhoud De Strijensche golfclub

Dichtbij het dorp Strijen, ligt De Strijensche Golfclub. De golfclub ligt in een beschermd polderlandschap en dat ziet u terug in een uitdagende 9 holes, par 70 baan met afwisselende waterpartijen.

De Strijensche golfbaan is een baan met karakter en een NGF A-status welke ook als 18 holes te bespelen is. Deze is gelegen in de polder van de Hoeksche Waard. De 9 holes baan heeft uitdagende bunkers en waterpartijen. De uitgangspunten waar de Strijensche golclub aan moet voldoen zijn betaalbaar, laagdrempelig en gezelligheid. Op deze baan is iedereen is welkom. Starttijden reserveren is niet nodig, een ballenspiraal bepaald uw wachttijd.

Ook beschikt de golfclub over goede oefen faciliteiten met grote drivingrange, een putting green en zes oefen holes waar u zonder GVB terecht kunt om het spel eigen te maken.

Vanaf 1 januari dit jaar hebben wij deze baan in het onderhoud. Een uitdaging voor ons als onderhoudsaannnemer is het kwaliteitsniveau een grote stap omhoog te brengen en de baan te upgraden naar het beoogde doel. De focus zal liggen op de verbetering van tees, greens en fairways van zowel de 9 holes als de 6 holes baan.

Uitgevoerde werkzaamheden

9 holes Par 70
NGF A status
6 oefenholes
Drivingrange

Bent u geïnteresseerd?

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Contactformulier

Situatie voor:

Situatie na:

Scroll naar boven