Renovatie Golfbaan Zeegersloot

Golfclub Zeegersloot beschikt over een 18-holes PAR 71 Griend-Heuvelbaan, een 9-holes PAR 3 Parkbaan, een oefencentrum met golfschool, verlichte driving range, oefen-holes en oefen-bunkers en een mooi clubhuis met een uitstekend restaurant. De van een GEO-eco label voorziene golfbaan is aangelegd in een fraai natuurgebied midden in het Groene Hart van Holland.

Om de samenstelling van de toplaag, waterhuishouding en de hoogte ligging te corrigeren van de afslagen van hole 3 Griendbaan en de gehele hole 12  van de Heuvelbaan heeft Golfbaan Zeegersloot tot renovatie besloten.

Er is een meervoudig onderhandse aanbesteding uitgezet onder verschillende aannemers “De Oosthoek Groep” bleek de economisch meest voordelige aanbieding te hebben en heeft zodoende de opdracht gegund gekregen om deze renovatie uit te voeren. De prijs was in deze niet het belangrijkste, maar wel het plan hoe de renovatie uitgevoerd wordt met een sluitende begroting waarin de kwaliteit van het beoogde doel de belangrijkste factor was.

De architect is Michiel van der Vaart van Jol Golf Design, adviseur en directievoerder is Theo van Rossenberg

Wij zijn zeer blij met het in ons gestelde vertrouwen en zullen zorgdragen voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden.