De Oosthoek Groep neemt renovatie green hole 9 op Golfbaan Delfland aan.

Golfbaan Delfland is de eerste Nederlandse Pay & Play baan en tevens de grootste van Zuid-Holland. De polderbaan bij Delft, heeft een A-status en in totaal 36 holes waarvan de 27  holes Championship Course voor iedere golfer een uitdaging is. Met 2 lussen van par 36 en 1 lus met een par van 37 is de Championship Course een wedstrijdwaardige baan.

Doordat deze baan 15 jaar geleden op veengrond is gebouwd  vinden er wat nazakken plaats, zo ook op de green van hole 9.
Wij hebben veel ervaring met het bouwen op veengrond en weten dat dit altijd in beweging is, werken op veen grond vereist specialisme niet alleen in de aanleg maar ook in het onderhoud is dit een intensieve bezigheid. De green zullen wij opnieuw aanleggen met een stabilisatie in de onderbouw van flugzand dit zand heeft een lager soortelijk gewicht waardoor de green langer zijn oorspronkelijke lay-out zal behouden.

Wij als Oosthoek groep zijn bij de bouw van deze prachtige golfbaan in onze achtertuin betrokken geweest en hebben in het verleden 10 jaar lang deze golfbaan mogen onderhouden.

Wij danken Golfbaan Delfland voor het in ons gestelde vertrouwen en gaan de renovatie tot een succes maken.